Algemene Voorwaarden

Wiggert Meerman

Deze algemene voorwaarden hebben betrekking op de trainingen, evenementen, coaching gesprekken en overige producten, hierna te noemen ‘het product’.

Aanmeldingsvoorwaarden
Na ontvangst van jouw betaling is de transactie definitief.

Investering
Het overeengekomen bedrag als investering voor het product.

Annulering
Het is niet mogelijk om na de aankoop een transactie te annuleren.

Verhindering
Indien u onverwacht verhinderd bent, kunt u zich altijd kosteloos laten vervangen door iemand anders, mits tijdig aan ons doorgegeven. Annulering is mogelijk per email tot drie weken voor aanvang van het seminar. Hiervoor wordt een bedrag van
€100,- aan annuleringskosten in rekening gebracht. Vanaf drie weken voor aanvang van de bijeenkomst bent u het volledige deelnamebedrag verschuldigd.

Gedragsregels bij evenementen of lezingen
Om de bijeenkomst ordelijk te laten verlopen dien je tijdens de bijeenkomst de aanwijzingen van de organisatie op te volgen. Indien een deelnemer op welke manier dan ook promotionele uitingen verspreid die niet met de bijeenkomst te maken hebben, in of rondom de locatie van de bijeenkomst, of andere deelnemers probeert te benaderen met promotionele bedoelingen die geen betrekking hebben op de bijeenkomst, zal deze deelnemer per direct uit de bijeenkomst verwijderd worden en heeft de deelnemer geen recht op restitutie van het deelnamegeld.

Speciale groepsarrangementen
Wilt u deze bijeenkomst bijwonen met een groep collega’s of relaties? Vraag dan naar onze speciale groepsarrangementen. U profiteert dan van aangepaste tarieven en andere voordelen. Bel ons op 06-13535566. Of stuur een mailtje naar [email protected]

Wil je meer weten?
Bel ons op 06-13535566. Of stuur een mail naar info [@] wiggertmeerman.com

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.